Denon nieuwe lijn AV-receivers de S-Serie: Krachtige AVR’s met spraakbesturing

Redactie HomeCinema Nieuws

Denon heeft een nieuwe lijn AV-receivers aangekondigd: de S-Serie (AVR-S650H, AVR-S750H en AVR-S950H). De AV-receivers zijn voorzien van de versterking en geluidskwaliteit van Denon, evenals goede connectiviteit, nieuwe Dolby Atmos Height Virtualization Technology, ingebouwde HEOS voor draadloze multiroom muziekstreaming en een verbeterd installatieproces. De S-Serie is bedoeld voor iedereen die zijn entertainmentervaring drastisch wil verbeteren tegen een betaalbare prijs. Alle drie de AVR’s bieden ondersteuning voor eARC (Enhanced Audio Return Channel) en ALLM (Auto Low Latency Mode voor gaming). Dit zijn functies van de nieuwste HDMI 2.1-specificaties, ter voorbereiding op het verwachte 8K-tv-tijdperk. De AVR-S650H (Ä 479,-) is de enige 5.2-kanaals AVR in het assortiment van Denon. Naast de reeds genoemde uitgebreide mogelijkheden op het gebied van streaming, spraakbesturing en connectiviteit, biedt hij ook een eenvoudige, toonaangevende installatie. Met de nieuwe, directe toegangsknoppen op het voorpaneel is ook het gebruiksgemak toegenomen. Dankzij ingebouwde HEOS kun je muziek luisteren in meerdere ruimten en deze met je stem bedienen. De AVR’s uit de S-Serie zijn voorzien van ingebouwde HEOS-technologie. Muziek kan hiermee draadloos van uiteenlopende gratis en premium streamingsdiensten, zoals Spotify, Deezer, TuneIn, Sound Cloud, Tidal en meer, naar compatibele HEOS-apparaten worden gestreamd. De afstandsbediening heeft de interactie met elektronica veranderd en spraakbesturing heeft een vergelijkbaar effect. De Google Assistant en Apple Siri spraakbedieningsassistenten kunnen worden gebruikt om het volume aan te passen, een nummer over te slaan en meer. Consumenten kunnen ook overal in huis draadloos van hun favoriete muziek genieten. Speel hetzelfde nummer in alle ruimten, of selecteer een ander nummer voor iedere verbonden ruimte via verschillende streamingsdiensten.

Denon, www.denon-hifi.nl

Check Also
LG Electronics start met uitrollen van de premium TV-line-up 2019
LG Electronics heeft de premium TV-line-up 2019 uitgerold met geavanceerde OLED- en NanoCell-TV’s. Dit jaar ...