Wiko onthult View3 en View3 Pro

Redactie Nieuws Telecom

Smartphonefabrikant Wiko onthulde de nieuwe View3-collectie tijdens MWC 2019 in Barcelona. De View3 en View3 Pro bieden allebei meer schermruimte en een unieke camera-ervaring. Dankzij de drievoudige camera aan de achterkant bieden beide smartphones meer mogelijkheden om verbluffende foto’s te maken. Gecombineerd met duurzame batterijen en elegante designs vormen de View3 en View3 Pro waardevolle aanvullingen op het Wiko-assortiment. De mogelijkheden van de View3-smartphones zijn eindeloos. Dankzij de Sony IMX486-camerasensor van 12 megapixel maak je zelfs bij weinig licht kleurrijke en scherpe foto’s. Ook selfies worden Instagram-waardig bij weinig licht; de View3 Pro beschikt over een 16-megapixelcamera aan de voorkant met geavanceerde pixeltechnologie voor betere lichtopname. De artificial-intelligence-functies analyseren de omgeving, passen de instellingen aan en optimaliseren het beeld. Je hoeft ook niet meer te kiezen welke vrienden je wel of niet op de foto zet dankzij de groothoekcamera van 13 megapixel en een gezichtsveld van 120 graden. De View3 Pro biedt met 128 GB ROM altijd ruimte voor je favoriete series, games en muziek. Het toestel heeft een geheugen van 6 GB RAM, wat zorgt voor vloeiende prestaties, en een 6,3-inch-scherm met FHD+-resolutie, waardoor je geniet van optimale beeldkwaliteit. De View3 beschikt over 64 GB ROM, 3 GB RAM en een HD+ 6,26 inch scherm.
Wiko, nl.wikomobile.com

Check Also
Marantz Melody X
Marantz heeft de Marantz Melody X geïntroduceerd: een hifi-systeem in een elegant jasje, inclusief cd-speler, ...