Nieuwe Crestron Home

Redactie Nieuws SmartLiving

Crestron heeft Crestron Home, aangedreven door OS 3 uit de doeken gedaan. Crestron Home, aangedreven door OS 3, ontsluit het volledige potentieel van de Crestron smarthome. Het is het totaalpakket voor een smarthomeproject van iedere grootte: een eenvoudigere, slimmere gebruikerservaring op mobiele apparaten en TSW-touchscreens; uitzonderlijk snelle uitrol voor integratoren; en het vertrouwen dat vermaarde Crestron-hardware met zich meebrengt. ‘Met OS 2 legden we de basis; met OS 3 wordt de ervaring perfect. Het is helemaal opnieuw ontworpen; simpel, schoon en verfijnd. Tel daar uitzonderlijk snelle uitrol van zowel grote als kleine projecten bij op, en gebruik als kers op de taart de beste hardware op de markt. Waarom zou je wat anders gebruiken?’ aldus Michael Short, Global Residential Marketing Manager voor Crestron. Vanaf dit voorjaar komen er verfijnde nieuwe paginaontwerpen, uitzonderlijk dynamische ruimtecontrole en -iconen en krachtige nieuwe functionaliteiten van de hand van OS 3. Complete projecten kunnen opgezet en uitgevoerd worden op wat voor schaal dan ook in slechts een fractie van de tijd die het kost bij normale methoden, zonder dat er extra geprogrammeerd hoeft te worden.
Crestron, www.crestron.com

Check Also
Amacom 20 jaar!
Het in 1999 opgerichte familiebedrijf is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste distributeur ...