Logitech SLIM FOLIO PRO

Redactie Computer Nieuws

Logitech heeft de Logitech SLIM FOLIO PRO aangekondigd, een alles-in-één toetsenbord met achtergrondverlichting voor de nieuwe 11-inch en 12,9-inch iPad Pro (3rd Generation). Dankzij de ruim 20 jaar aan ervaring op het gebied van toetsenborden en het vernieuwen van het bestverkochte SLIM FOLIO-product voor iPad Pro, biedt de SLIM FOLIO PRO een comfortabele, laptop-achtige type-ervaring voor de iPad Pro met een betrouwbare Bluetooth LE-koppeling in een beschermende case. “Velen van ons werken tegenwoordig niet meer aan een traditioneel bureau, dus of uw kantoor nu aan de keukentafel, op de bank, in een buurtcafé of in een luchthaven lounge is, u hebt een complete en eenvoudige type-oplossing nodig”, zegt Michele Hermann, vice-president van mobiliteit bij Logitech. “De nieuwe Logitech SLIM FOLIO PRO biedt nog meer veelzijdigheid voor de iPad Pro dankzij een hoogwaardige toetsenbordindeling met achtergrondverlichting, waarmee u op het hoogste niveau kunt werken. Met één klik geeft het uw iPad Pro nóg meer het karakter van een laptop. Hierdoor kunt u, waar en wanneer u het nodig hebt, makkelijk typen.” Een SLIM FOLIO PRO voor de 11-inch iPad Pro kost 119,- en een SLIM FOLIO PRO voor de 12,9-inch (3rd Generation) iPad Pro kost 139,-.
Logitech, www.logitech.com

Check Also
IFA Global Press Conference 2019: capture some of the bright lights of the industry!
Archief Media Detail 298-2019 Eind april was het weer tijd voor de jaarlijkse IFA Global ...