Lenovo lanceert IdeaPad S540 en IdeaPad S340

Redactie Computer Nieuws

Lenovo heeft een nieuwe reeks Windows 10 IdeaPad en IdeaCentre mainstream consumenten-pc’s geintroduceerd. De nieuwe ultradunne IdeaPad S540 is verkrijgbaar in 14-inch en 15-inch met een volledig aluminium chassis. De laptop heeft de nieuwste 8e Gen Intel Core i7-processor met NVIDIA GeForce MX250 GPU’s of de optie tot een AMD Ryzen 7 3700U mobiele processor met Radeon RX Vega 10-graphics. De IdeaPad S540 heeft een batterijduur van maximaal 12 uur met RapidCharge-technologie, die twee uur lang gebruik mogelijk maakt met ongeveer 15 minuten opladen. De IdeaPad S540 is verkrijgbaar in drie kleuren (Abyss Blue, Copper en Mineral Grey6), heeft dunnere randen dan voorheen en een optioneel Full HD IPS-scherm. Het geluid is luid en duidelijk met het Dolby Audio-luidsprekersysteem. De TrueBlock-privacysluiter biedt extra privacy. De nieuwe IdeaPad S340 is beschikbaar in vier kleuren en 14-inch of 15-inch. Deze superslanke laptop biedt meer kracht dan voorheen en heeft de nieuwste 8e Gen Intel Core i7-8565U-processor met maximaal NVIDIA GeForce MX250 GPU’s of de optie tot AMD Ryzen 7 3700U mobiele processor met Radeon RX Vega 10-graphics. De IdeaPad S340 is slimmer door de Amazon Alexa en Microsoft Cortana AI-mogelijkheden. De nieuwe IdeaPad C340 2-in-1 convertible laptop is dun en veelzijdig voor mensen die veel onderweg zijn. De laptop heeft een batterijduur van maximaal 8 uur met de RapidCharge-technologie, Active Pen-ondersteuning op geselecteerde modellen om te schetsen of schrijven en een optionele geïntegreerde vingerafdruklezer voor snelle en gemakkelijke pc-log-in. De IdeaPad C340 is ook verkrijgbaar in 14-inch en 15-inch in drie kleuren.
Lenovo, www.lenovo.nl

Check Also
Nabeschouwing ISE 2019: trends & ontwikkelingen
Archief Media Detail 297-2019 De Integrated Systems Europe (ISE) is de grootste internationale handelsshow voor ...