BenQ vrijwel randloze model PD2720U: monitor voor creatieve vakmensen

Redactie Computer Nieuws

BenQ breidt zijn serie DesignVue-beeldschermen uit met het vrijwel randloze model PD2720U. Met een 4K UHD-resolutie van 3840 x 2160 pixels en een beeldschermdiagonaal van 68,58 cm (27 inch) biedt de PD2720U veel ruimte voor creatief ontwerp. De monitors uit de DesignVue-serie van BenQ overtuigen doordat ze voldoen aan bindende kleurstandaards. Ze zijn optimaal aangepast aan de speciale eisen van professionele ontwerpers uit de vakgebieden CAD/CAM, animatie, video- en beeldbewerking. Dat is ook terug te zien in de moderne matte grijze behuizing met stabiele metalen voet. De BenQ PD2720U is per direct verkrijgbaar met een adviesprijs van 1.079.
BenQ, www.benq.nl

Check Also
Bowers & Wilkins Formation: highest Form of Sound
Archief Media Detail 298-2019 Bowers & Wilkins introduceert Formation: draadloze producten voor geluid overal in ...