Lenovo Yoga C930, Yoga Book C930, Yoga C630: nieuwe laptops

Redactie Computer Nieuws

Lenovo heeft een reeks nieuwe laptops aangekondigd. Lenovo blijft technologie en gebruikerservaringen transformeren waardoor apparaten gebruiksvriendelijker, aantrekkelijker en productiever worden voor de consument. De Yoga C930 is Lenovo’s Windows 10, 2-in-1 laptop met 8th Gen Intel Core processors. De laptop heeft een Dolby Atmos-luidsprekersysteem met roterende geluidsbalk, Dolby Vision HDR en een Garaged Pen die wordt opgeladen in het compartiment. De microfoons met groot bereik stellen Cortana en Alexa in staat om spraakopdrachten op de Yoga C930 tot vier meter afstand te herkennen, zelfs in de standby-modus. De nieuwe Yoga Book C930 is ’s werelds eerste dual-display-laptop met E Ink. Het E Ink-scherm verandert in een dynamisch, aanpasbaar toetsenbord met meertalige ondersteuning, digitaal papier voor notities of schetsen en zelfs een e-reader met één druk op de knop. De Windows 10 ultradunne en ultralichte laptop heeft een lange batterijduur en Intel Core-processors. De Yoga Book C930 is het eerste apparaat in de markt dat wordt aangedreven door Qualcomm’s nieuwste Snapdragon 850 Mobile Compute Platform. De Yoga C630 WOS combineert de kracht en productiviteit van een Windows 10-laptop met de altijd verbonden mobiliteit van een smartphone. Het apparaat is gemaakt voor de mobiele generatie van vandaag met LTE Advanced Pro5 geïntegreerd voor 25+ uur aan lokale videoweergave.
Lenovo, www.lenovo.nl

Check Also
Denon DHT-S316: ultradunne soundbar
Denon maakt het eenvoudiger dan ooit om je tv-programma’s en films te voorzien van meeslepend ...