Denon DHT-S316: ultradunne soundbar

Redactie Audio Nieuws

Denon maakt het eenvoudiger dan ooit om je tv-programma’s en films te voorzien van meeslepend surroundgeluid met de ultradunne soundbar DHT-S316. De DHT-S316 is minder dan 5 cm hoog en heeft een onzichtbare draadloze subwoofer. Hij levert het bekende Denon-surroundgeluid van Dolby Digital en DTS-geluidssporen en is bovendien voorzien van geïntegreerde Bluetooth om draadloze muziek van telefoons, tablets en computers te ontvangen. De DHT-S316 is zodanig ontworpen dat hij op een plank kan worden geplaatst, zonder de onderkant van het tv-scherm te blokkeren of aan de muur kan worden bevestigd met behulp van de geïntegreerde sleutelgaten. De dubbele midrange-drivers en tweeters zorgen voor een fris, helder geluid, terwijl de subwoofer zorgt voor omvang en impact van hetgeen je naar kijkt. Hij kan zowel Dolby Digital als DTS-geluidssporen decoderen met Dolby Virtual Surround om indrukwekkende multikanaals effecten te creëren van een enkele low-profile luidspreker. De draadloze subwoofer kan overal in de kamer onopvallend worden geplaatst. Er is maar één HDMI-kabel nodig om audio van een tv via HDMI, Audio Return Channel (ARC), te ontvangen. Hierdoor kan de DHT-S316 ( 299,-) ook worden bediend met de afstandsbediening van de tv.
Denon, www.denon-hifi.nl

Check Also
Galaxy S10 nieuws
Netflix heeft laten weten dat eigenaars van een Samsung Galaxy S10-model nu kunnen rekenen op ...