Synology 2019: nieuwe oplossingen…

Redactie Shows

“Synology blijft veilige en betrouwbare producten en diensten leveren aan zijn klanten. Vanuit verschillende sectoren, waaronder de overheid, finance, technologie en industrie ontvangen we lof voor onze data-opslagoplossingen. In de nabije toekomst zal Synology ook andere markten betreden. Met behulp van machine learning willen we een allesomvattende oplossing bieden voor opslag, offsite back-up, netwerkcommunicatie en clouddienstverlening,” zegt Derren Lu, CEO bij Synology.

DSM 7.0
De gloednieuwe gebruikersinterface van DSM 7.0 bevat meer dan 1.500 contextuele en interactieve boodschappen, waarmee gebruikers op de hoogte worden gebracht van wat er is gebeurd, waarom en hoe ze om moeten gaan met onverwachte gebeurtenissen. Om een stabieler framework voor opslag te bieden, is DSM 7.0 uitgerust met een snelle RAID hersteltechnologie, geïntegreerde machine learningtechnologieën die disk failure kunnen voorspellen en een geautomatiseerd vervangingsmechanisme dat meerdere beschermlagen biedt voor disks.

Dual-active Unified Controller UC300
Meer dan een kwart van de Synology-gebruikers maakt gebruik van iSCSI Target. Om een stabieler basisframework te bieden introduceert Synology een nieuwe productlijn: UC300 (Unified Controller). Dit is de eerste iSCSI-server die is uitgerust met een dual-active controller. Zo wordt een constante dienstverlening gegarandeerd wanneer er zich een failure voordoet en wordt een performance van meer dan 100.000 IOPS mogelijk gemaakt.

Licentievrije Active Backup Suite
In het verleden konden bedrijven zich geen volledige databeschermingsoplossing veroorloven door een gebrek aan middelen bij IT of het management. Synology brengt de licentievrije zakelijke back-upoplossing Active Backup Suite uit, waarmee klanten hun data op fysieke, virtuele en cloudinfrastructuren kunnen beschermen via één platform.

Mesh router MR2200ac
Synology richtte zich lange tijd op de ontwikkeling van software om netwerkbeveiliging en -beheer te verbeteren. De eerste mesh router van Synolgy, MR2200ac, is uitgerust met het speciaal hiervoor ontwikkelde besturingssysteem SRM 1.2. Naast een groter WiFibereik voor een snelle en betrouwbare verbinding biedt de intuïtieve interface gebruikers meer inzicht in hun thuisnetwerk, zodat ze deze beter kunnen monitoren en beschermen.

Tot slot
In aanvulling op bovengenoemde applicaties heeft Synology de volgende toevoegingen gepresenteerd: een nieuwe functionaliteit voor filestreaming in de Drive-applicatie, deep learning technologie voor het corrigeren van afbeeldingen in Moments, integratie tussen Synology-producten en slimme spraakassistenten zoals Alexa en Siri, en de integratie van deep learning technologieën in Surveillance Station DVA.

Synology, www.synology.nl

Check Also
Loewe bild 2: strak design. Perfecte technologie.
Loewe introduceert de bild 2. Voorzien van een smalle rand die het dunne scherm accentueert. ...