Sony SRS-XB01: in zeer opvallende kleuren

Redactie Audio Nieuws

De SRS-XB01 is de ideale oplossing om altijd en overal muziek op zak te hebben. Deze kleine draagbare speaker produceert diepe bastonen dankzij EXTRA BASS en heeft een batterijlevensduur van circa 6 uur. De SRS-XB01 kan eenvoudig aan een telefoon gekoppeld worden via Bluetooth. Het krachtige geluid is bijzonder voor deze kleine behuizing en zorgt overal voor een feestje. Bovendien is dit model waterbestending dankzij een IPX5-waardering. Gebruik op het strand, bij het zwembad of op het terras is dus geen enkel probleem. De SRS-XB01 ( 35,-) is verkrijgbaar in zwart, geel, groen, blauw, wit en rood.
Sony, www.sony.nl

Check Also
Nieuwe Wiko View2-collectie
Smartphonefabrikant Wiko heeft de nieuwe View2-collectie onthuld. De nieuwe modellen zijn het antwoord op de ...