Rotel RSP-1576: naar nieuwe hoogten

Redactie Audio Nieuws

Rotel Electronics introduceert de RSP-1576, een compleet nieuwe surround processor, voorzien van de laatste video- en audio technologieën. Rotel staat wereldwijd bekend om kwalitatief hoogwaardige audio en home theater-oplossingen voor een toegankelijke prijs en deze nieuwe surround sound processor is daar geen uitzondering op”, zegt Richard Campbell, Chief Revenue Officer bij Bowers & Wilkins. De vermaarde Britse luidsprekerfabrikant is al jaren distributiepartner van Rotel. “De RSP-1576 is zeer vakkundig ontworpen en gebouwd om zowel muziek- als filmliefhebbers te laten genieten van optimale prestaties en flexibiliteit.” De RSP-1576 biedt onder meer HDMI 2.0a 4K/UHD 60 Hz HDR video, Audio Return Channel (ARC), aptX cd-kwaliteit Bluetooth draadloze streaming en twee Texas Instruments DSP’s met ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X. De meerkanaals voorversterker van de RSP-1576 verzorgt een gedetailleerde decodering van alle populaire audioformaten. De twee DSP’s en een reeks van 6 Wolfson 24/192k DAC’s van audiofiele kwaliteit ondersteunen een verscheidenheid aan configuratie-opties, van 5.1 tot een compleet Dolby Atmos 7.1.4 home cinema. Ondersteund door een complete reeks aan Rotel Class AB-versterkers, van 120 tot 350 Watt, in zowel twee- als vijfkanaalsopties, staat de RSP1576 ( 2399,-) garant voor ontelbare uren vermaak.
Rotel Electronics, www.rotel.com

Check Also
Arlo Security Light System: nieuw veiligheidslichtsysteem
NETGEAR en Arlo Technologies introduceren het Arlo Security Light System. Het volledig nieuwe veiligheidslichtsysteem, een ...