Nieuwe Wiko View2-collectie

Redactie Nieuws Telecom

Smartphonefabrikant Wiko heeft de nieuwe View2-collectie onthuld. De nieuwe modellen zijn het antwoord op de vraag naar meer schermruimte. De View2 Go en View2 Plus hebben allebei een 19:9-full-screen, voor meer bruikbare schermruimte. Ook hebben beide smartphones een nieuw ontwerp met een eigen full-screen-vorm en -afwerking. Om trouw te blijven aan het motto om on-trend technology en premium breedbeeldtechnologie voor iedereen toegankelijk te maken, introduceert Wiko daarnaast de Harry2. Deze telefoon met ultiem nieuwe multimedia-breedbeeldscherm is beschikbaar in 18:9-formaat. De drie nieuwe smartphones zijn compact en passen in de palm van je hand.
Wiko, https://nl.wikomobile.com

Check Also
Synology 2019: nieuwe oplossingen…
“Synology blijft veilige en betrouwbare producten en diensten leveren aan zijn klanten. Vanuit verschillende sectoren, ...