Loewe bild 2: strak design. Perfecte technologie.

Redactie Nieuws Video

Loewe introduceert de bild 2. Voorzien van een smalle rand die het dunne scherm accentueert. Een volledig geïntegreerde soundbar staat garant voor heldere dialogen en een rijk, krachtig muzikaal panorama.
De Loewe bild 2.55 heeft een ultramodern oled-scherm, met zelfoplichtende pixels die het puurste zwart tot leven brengen. Het resultaat volgens de fabrikant zijn ongelooflijke contrasten, ultrafijne details en adembenemende, levensechte beelden. De slanke Ultra HD lcd-schermen van de Loewe bild 2.49 en 2.43 maken indruk met een unieke diepgang en detailweergave. Zo is de resolutie vier keer groter (3840 x 2160 pixels) dan bij hun Full HD-tegenhangers.
De naar voren gerichte soundbar met zwarte akoestische stof past naadloos in het design van de Loewe bild 2. De luidsprekers van 2 x 20 Watt staan garant voor een krachtig, rijk en gedetailleerd geluid. Met een Loewe klang 1-audiosysteem kunt u eenvoudig upgraden naar een 3.1 stereosysteem met maar liefst 420 Watt aan muziekvermogen. Dankzij de bluetoothverbinding kunt u ook met een draadloze koptelefoon tv-kijken en muziek van uw smartphone naar uw tv-toestel en elk verbonden audiosysteem streamen.
Loewe heeft ook een wereldprimeur in petto. De innovatieve geluidspersonalisatietechnologie Mimi Defined zit voortaan standaard in alle Loewe-tv’s. Dankzij recent onderzoek kan het geluid van de Loewe bild 2 nu individueel op iedere luisteraar worden afgestemd. Dit garandeert een rijke, warme klank met kristalheldere details voor een luisterervaring op maat. De Loewe bild 2 is ook uitgerust met het intuïtieve Loewe-besturingssysteem. Op het unieke, aanpasbare startscherm organiseert u alles zoals u dat wilt, net zoals op uw smartphone. Uw favoriete tv-zenders, verbonden toestellen, apps zoals Amazon, TIDAL en YouTube, radiozenders, websites, persoonlijke fotoalbums, filmpjes en nog veel meer… De Loewe bild 2 is verkrijgbaar in de formaten 55” voor  2499, 49” voor  1799 en 43” voor 1499.
Loewe, www.loewe.nl

Check Also
Rotel RSP-1576: naar nieuwe hoogten
Rotel Electronics introduceert de RSP-1576, een compleet nieuwe surround processor, voorzien van de laatste video- ...