GEAR4 Platoon: Extreme beveiliging

Redactie Nieuws Telecom

GEAR4 introduceert zijn zwaarste beveiligingsoptie voor smartphones tot nu toe: de GEAR4 Platoon. Deze uiterst duurzame iPhone-behuizing biedt een valbescherming tot een hoogte van maar liefst zes meter – dat is hoger dan het gemiddelde raam op de tweede verdieping – dankzij het innovatieve tweeledige ontwerp en de extra impactbescherming van slimme D3O-technologie. De D3O-technologie wordt dankzij zijn lichte gewicht en extreme impactbescherming onder meer gebruikt door de Amerikaanse Special Forces en de achterkant van de Platoon is verstevigd met speciaal polycarbonaat dat onder andere gebruikt wordt in kogelwerend glas.
GEAR4, www.gear4.com

Check Also
Lenovo Yoga C930, Yoga Book C930, Yoga C630: nieuwe laptops
Lenovo heeft een reeks nieuwe laptops aangekondigd. Lenovo blijft technologie en gebruikerservaringen transformeren waardoor apparaten ...