Arlo Security Light System: nieuw veiligheidslichtsysteem

Redactie Nieuws SmartLiving

NETGEAR en Arlo Technologies introduceren het Arlo Security Light System. Het volledig nieuwe veiligheidslichtsysteem, een toevoeging aan de Arlo Smart Home Security-productreeks, is 100% draadloos en weerbestendig. Het Arlo Security Light System is ontworpen voor het verlichten van donkere plekken rond woningen en bedrijfspanden. Met deze slimme verlichtingsoplossing kunnen gebruikers meldingen ontvangen wanneer beweging wordt gedetecteerd en het systeem kan worden beheerd via de mobiele Arlo-app. Het Arlo Security Light System is nu verkrijgbaar met één, twee of drie draadloze slimme lichtsets. Het Arlo Security Light System is door NETGEAR ontworpen om naadloos te integreren met bestaande slimme Arlo-beveiligingsecosystemen. Wanneer beweging wordt gedetecteerd, activeert de slimme verlichting de Arlo Smart Home HD Security Camera’s van de gebruiker en schakelt naar wens extra licht in, via de eenvoudige menu-opties in de Arlo-app. Arlo Security Lights kunnen ook worden bestuurd met eenvoudige spraakopdrachten via de Arlo Skill voor Amazon Alexa. Prijzen vanaf 159,99. Kijk voor meer informatie over Arlo Security Lights of de volledige productreeks van Arlo Smart Home apparatuur op onderstaande website.
Arlo, www.arlo.com

Check Also
General Mobile GM 9 Pro: nieuw vlaggenschip
De GM 9 Pro is het nieuwe vlaggenschip van General Mobile. Het toestel beschikt over ...