Polk Audio lancering vernieuwde luidsprekerassortiment Signature E-serie

Redactie Audio Nieuws

Polk Audio heeft de lancering van het vernieuwde luidsprekerassortiment aangekondigd: de Signature E-serie. De serie bestaat uit vloer-, center- en boekenplankluidsprekers waarbij gebruik is gemaakt van de hoogwaardige audiotechnologieën van Polk’s moderne home entertainment luidsprekers. De nieuwe modellen borduren voort op het succes van de oorspronkelijke Signature-serie en zorgt met groots surroundgeluid voor een bioscoopervaring in het comfort van je eigen huis met een zeer verfijnd design. Er zijn een aantal veranderingen aangebracht, zoals de zorgvuldig ontwikkelde, beter presterende aandrijfeenheden, in combinatie met nieuwe crossovertopologie en verbeterde crossovercomponenten. De fijne basafstelling maakt het verbeterde geluid compleet en dit alles in een fraaie en stevige behuizing. De nieuwe collectie bestaat uit de S60e, S55e en S50e vloerstaande luidsprekers; de S35e en S30e centerluidsprekers; en de S20e, S15e en S10e boekenplankluidsprekers.
Polk Audio, www.polkaudio.com

Check Also
Panasonic Premium Ultra HD Blu-ray speler DP-UB9004
Panasonic heeft op IFA 2018 de Premium Ultra HD Blu-ray speler DP-UB9004 geïntroduceerd. Dit topmodel ...