Grixx Tempered Glass: spijkerharde bescherming

Redactie Nieuws Telecom

De reparatiekosten van een kapot scherm bij een smartphone kunnen behoorlijk oplopen. Daarom is het verstandig deze extra te beschermen met Grixx Tempered Glass, een screenprotector van gehard glas. Het voorkomt dat het display beschadigd raakt door krassen en stoten en verkleint de kans op breuk na een val. De Grixx Tempered Glass Screenprotector heeft nog meer voordelen, want door de vetafstotende laag komen er veel minder vingerafdrukken op het scherm. Daarnaast is het glas makkelijk te reinigen zonder dat er een regenboog glanseffect ontstaat. Grixx Tempered Glass is beschikbaar voor iPhone 5, 6, 7, 8 en X vanaf 14,99.
Grixx, www.grixx.eu

Check Also
Polk Audio lancering vernieuwde luidsprekerassortiment Signature E-serie
Polk Audio heeft de lancering van het vernieuwde luidsprekerassortiment aangekondigd: de Signature E-serie. De serie ...