FutureNow P5: Robuuste en kostefficiënte domotica

Redactie HomeCinema Nieuws

P5 is opgericht in 1996 en heeft dus al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van componenten voor domotica toepassingen. Bij P5 streven ze altijd naar innovatie en kwaliteit. Onder de merknaam FutureNow bieden ze DIN-rail modules aan zoals meerkanaals lichtschakelaars, lichtdimmers, gordijnaansturing en HVAC-regelmodules met bus- en Ethernet-connectiviteit. Het systeem van P5 is kost efficiënt, makkelijk te installeren én te configureren. Daarnaast is het compleet netwerk onafhankelijk. Dat betekent dat het systeem blijft functioneren met de standaard lichtschakelaars wanneer het IT netwerk even niet operationeel is. Zeer robuust en betrouwbaar dus! P5 heeft een eigen App voor de aansturing van hun system, maar dankzij het open communicatieprotocol en de beschikbaarheid van software drivers kunnen P5-componenten eenvoudig worden geïntegreerd met controllers van bekende domotica fabrikanten zoals Crestron, RTI, Control 4, Savant, Neets en nog meer. P5 is vanaf nu te verkrijgen via Invision Europe.
Invision Europe, www.invisioneu.com

Check Also
Sharp DR-P350 en DR-P355: de draagbare radio 2.0
Liefhebbers van design zullen blij zijn met de twee nieuwe draagbare DAB-radio’s van Sharp. Ze ...