Denon AVC-X6500H: Nieuwe krachtpatser

Redactie HomeCinema Nieuws

Denon presenteert een nieuwe superster op het gebied van home cinema met de allernieuwste audiodecodering en streamingtechnologie. De AVC-X6500H is een hoogwaardige 11.2-kanaals receiver. Hij levert de audiokwaliteit waar het bedrijf om bekend staat via 11 versterkerkanalen van 140 Watt. Met AirPlay 2 kun je muziek afspelen op je Apple-apparaat vanaf alle apparaten met AirPlay2 in huis en loopt alles perfect synchroon. Als je meer dan één ondersteund apparaat hebt, kun je zelfs verschillende muzieknummers in verschillende ruimten afspelen. Of je nu gebruik maakt van Siri en AirPlay 2 of Alexa, je kunt de muziek met je stem bedienen: je hoeft alleen maar het muzieknummer en de ruimte te zeggen om van je favoriete muziek te genieten. Dankzij de Amazon Alexa compatibiliteit kun je de AV-receiver ook met je stem bedienen om hem bijvoorbeeld aan of uit te zetten, het volume aan te passen of van bron te wisselen. De ingebouwde HEOS-netwerktechnologie maakt de mogelijkheden om te streamen heel divers. Bovendien heb je toegang tot internetradio en een breed scala aan muziekdiensten, zoals Spotify, Deezer, Tidal, Amazon Prime Music en nog veel meer. De AVC-X6500H ( 2699,-) kan ook worden gebruikt als HEOS multiroom-systeem waarmee gebruikers inhoud op alle draadloze speakers in huis af kunnen spelen. Deze krachtpatser ondersteunt driedimensionale geluidsformaten Dolby Atmos, DTS:X, DTS Virtual:X en Auro-3D voor een fantastische thuisbioscoopervaring. Hij is bovendien voorzien van 4K-compatibiliteit, Dolby Vision, HDR (High Dynamic Range), HLG (Hybrid Log-Gamma), ARC (Audio Return Channel) en eARC (enhanced Audio Return Channel). Dankzij geavanceerde videoverwerking met analoog-naar-HDMI-conversie ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit, ongeacht de bron. Hierdoor kan videocontent worden opgeschaald naar 1080p Full HD of 4K Ultra HD (60/50Hz). IMAX Enhanced zal eveneens worden toegevoegd via een toekomstige firmware-update. De consument krijgt hierdoor een heel nieuw kwaliteitsniveau van meeslepende beeld- en geluidservaringen thuis, met de hoogste kwaliteit, scherpste 4K HDR-beelden en krachtig, meeslepend geluid.
Denon, www.denon-hifi.nl

Check Also
Canon PowerShot SX70 HS: 65x optische zoomlens
Canon Europe kondigt de introductie aan van de PowerShot SX70 HS, een bridgecamera met een ...