WOOX ziet levenslicht in Europa

Redactie Nieuws SmartLiving

WOOX is het nieuwe merk Smart IoT en AI producten, slimme oplossingen voor thuis met een betaalbare prijs. Het portfolio bestaat bij de introductie uit een viertal TUYA WiFi gedreven oplossingen die u in de eigen gratis WOOX HOME app kunt koppelen en bedienen, de producten zijn een Smart plug, een Smart Multi plug, een RGBW LED lamp en een indoor HD camera met ingebouwde speaker en microfoon waardoor u deze als beweging/beveiligingscamera kunt gebruiken maar ook bijvoorbeeld als een babyfoon. Het WOOX assortiment zal zich de komende maanden verder uitbreiden met meer Smart home producten, u kunt hierbij denken aan outdoor camera’s, beveilingssytemen, rookmelders, gordijnen openers/sluiters maar ook spraak ondersteunende speakers voor Amazon Alexa en Google Assistant, deze services worden nu al ondersteund door WOOX. Zoals benoemd bevinden zich in de WOOX producten een TUYA WiFi chip, TUYA is een Cloud gigant op het gebied van Smart home technologie, het TUYA platform waarop de WOOX HOME app is gebouwd laat de apparaten allemaal zichtbaar in de app zien en men kan vanaf één centrale app alle apparaten aansturen, aan/uit zetten, timer functies instellen of meerdere apparaten toevoegen. De WOOX HOME app is gebouwd door TUYA waardoor alle TUYA ondersteunende apparaten ook met de WOOX HOME apparaten in dezelfde app geplaatst kunnen worden. Daar WOOX een strategische partner in Europa is voor TUYA weet men bij WOOX dat er veel merken met een TUYA chip in de winkels zullen liggen richting het einde van het jaar waardoor de keuze van de consument zeer ruim word in het betaalbare segment van Smart home apparaten en dan voornamelijk die apparaten die op TUYA gebaseerd zijn. Het WOOX portfolio zal vanaf november beschikbaar zijn bij de bekendere elektronica winkels in binnen- en buitenland.
WOOX, www.wooxhome.com
TUYA, www.tuya.com

Check Also
Opening nieuw logistiek centrum Amacom
Afgelopen maand opende Amacom, The Amazing Company, officieel de deuren van haar nieuwe logistieke centrum ...