Sennheiser MOMENTUM True Wireless: Volledig draadloos

Redactie Audio Nieuws

Tijdens IFA heeft Sennheiser een nieuw product in de MOMENTUM-lijn geïntroduceerd: de MOMENTUM True Wireless. Het eerste model van een nieuwe generatie MOMENTUM-producten levert volgens de fabrikant grensverleggende geluidskwaliteit in de categorie draadloze oordopjes. Dat is vooral te danken aan de stereo audioprestaties, mogelijk gemaakt door Sennheiser’s 7-mm dynamische drivers. Samen met de nieuwste Bluetooth-technologie, AAC codec-support en compatibiliteit met Qualcomm aptXTM levert dit exceptioneel hifi-geluid op, zonder kwaliteitsconcessies. Met de Transparent Hearing-functie biedt de MOMENTUM True Wireless de mogelijkheid om tijdens het afspelen van muziek omgevingsgeluid toe te laten, zodat je je bewust blijft van de wereld om je heen, of om een gesprek te voeren zonder de oordopjes uit te nemen. De MOMENTUM True Wireless-ervaring kan ook gepersonaliseerd worden met de gratis Sennheiser Smart Control app, die het geluid afstemt op je persoonlijke voorkeuren via de ingebouwde equalizer in de oordopjes. De app wordt uitgebracht zodra het product beschikbaar is. Bovendien zorgt de apt-X Low Latency compatibiliteit ervoor dat gaming of video content wordt versterkt doordat de audio transmissie perfect wordt gesynchroniseerd met het beeld. De batterij van de MOMENTUM True Wireless gaat 4 uur mee en is oplaadbaar via de compacte houder met geïntegreerde powerbank, voor meer dan 12 uur luisterplezier. De MOMENTUM True Wireless is vanaf medio november verkrijgbaar en kost 299 euro.
Sennheiser, www.sennheiser.nl

Check Also
Gallo Acoustics Droplet luidspreker: Drop some Beats!
De Gallo Acoustics Droplet luidspreker is volgens de importeur hét alternatief voor de meestal wat ...