Nest Thermostat E

Redactie Nieuws SmartLiving

Nest heeft de uitbreiding aangekondigd van zijn thermostaat-aanbod met de Europese lancering van de Nest Thermostat E. De Nest Thermostat E heeft een nieuwe look en dezelfde functies als de Nest Learning Thermostat. Hij kan overal worden bediend en is uitgerust met een vooraf ingesteld schema, zodat klanten al vanaf dag één energie kunnen besparen. De Nest Thermostat E ( 219,-) is helemaal opnieuw ontworpen en heeft een uniek mat scherm, waardoor hij in elk huis past. Hij heeft alles wat klanten verwachten van een Nest-thermostaat, maar met een hernieuwde nadruk op een eenvoudige gebruikerservaring. Nieuwe functies zijn onder andere:
• Nieuw industrieel ontwerp. Bij de Nest Thermostat E hebben ze niet gekozen voor het opvallende uiterlijk van de Nes Learning Thermostat, maar voor een subtieler ontwerp dat past in elk huis, met een witte ring aan de buitenkant en een mat scherm op een elegante standaard. En door de stoffen hoes van de Heat Link E past hij goed bij het meubilair en is hij meer dan alleen een beige doos aan de muur.
• Eenvoudige installatie. De gloednieuwe Heat Link E vervangt de bestaande thermostaat en wordt aangesloten op de al aanwezige bedrading. De Heat Link maakt draadloos verbinding met de Nest Thermostat E, die overal in huis met een stopcontact kan worden verbonden. De meeste mensen hebben hoogstens een uur nodig om de Nest Thermostat E te installeren. Maar ook een Nest Pro kan de installatie uitvoeren.
• Eenvoudig plannen. De Nest Thermostat E heeft een vooraf ingesteld schema, zodat klanten al vanaf dag één energie kunnen besparen. En hij blijft leren van het schema van de klant, net als de Nest Learning Thermostat.
Nest, www.nest.com/eu

Check Also
Sennheiser MOMENTUM True Wireless: Volledig draadloos
Tijdens IFA heeft Sennheiser een nieuw product in de MOMENTUM-lijn geïntroduceerd: de MOMENTUM True Wireless. ...