LG SIGNATURE-lijn: uitbreiding

Redactie Nieuws SmartLiving

Art of Essence. Dat was de inspiratiebron voor de filosofie van het LG merk SIGNATURE, dat in 2016 werd gelanceerd. LG SIGNATURE-producten zijn ontdaan van alles dat afleidt; het design en slimme oplossingen zijn hierbij centraal. Tijdens IFA 2018 toonde LG het laatste van de SIGNATURE met een update aan de LG SIGNATURE-lijn en een productlijn met inbouwapparatuur speciaal voor de Europese markt. De inbouwkeukenapparatuur in de SIGNATURE KITCHEN SUITE is speciaal ontworpen voor de Europese markt, om te voldoen aan de vele eisen en behoeften van de Europese, culinaire, levensstijl. Voor de Europese lancering werkte LG samen met de Italiaanse keukenontwerpers Valcucine en Arclinea aan de perfecte combinatie van vorm en functie. De volledige collectie omvat een oven, inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser, wijnkoelkast en espressomachine – allemaal in te bouwen. In de exclusieve LG SIGNATURE-wijnkoelkast is ruimte voor 65 flessen wijn. De kast is uitgerust met talrijke innovatieve technologieën zoals Multi Temperature Control, voor de ideale opslagomstandigheden, spraakherkenning en Knock-On waarmee het donkere glas doorzichtig wordt. Voor het eerst is er ook een high-end wasdroger aan de LG SIGNATURE-collectie toegevoegd. De 10 kg droger kan de hoeveelheid was in de trommel detecteren en de instellingen zelf aanpassen. De droger heeft onder andere een sneldroogfunctie en een systeem waarmee met water het pluis wordt afgevoerd. Tot slot is de nieuwe LG SIGNATURE-koel/vriescombinatie koelkast voorzien van een Automatic Lift om de vrieslades onderin naar ooghoogte te tillen voor makkelijk toegang tot de inhoud. De verbeterde Auto Door Open-functie detecteert wanneer een persoon bij de deur staat en opent deze automatisch, handig wanneer je je handen vol hebt met boodschappen.
LG, www.lge.nl

Check Also
Samsung Portable SSD T5: een snelle, betrouwbare SSD voor onderweg en thuis
Archief Media Detail 288-2017 De nieuwe portable T5 SSD van Samsung is een compact snelheidsmonster. ...