Goal Zero Sherpa 100 Solar Kit: altijd de zon op zak

Redactie Nieuws Telecom

Na een zomer die alle warmterecords brak, is het weer tijd om aan de slag te gaan. Maar dat wil niet zeggen dat we afscheid hoeven te nemen van de zon: die kan ons namelijk de rest van het jaar nog van stroom voorzien. De Goal Zero Sherpa 100 Solar Kit vormt samen met de Sherpa 100 Power Pack een combinatie in portable power voor het opladen van laptops, camerabatterijen en USB-apparaten. Zo heb je altijd genoeg (schone) energie bij de hand, zelfs als je voor je beroep veel in de buitenlucht moet zijn. De producten van GoalZero worden gekenmerkt door stevigheid, kracht, en een robuuste uitstraling. Het Goal Zero Nomad 20 Solar Panel vormt samen met de Sherpa 100 Power Pack een combinatie in portable power voor het opladen van je laptop, SLR-camera batterijen en USB apparaten. Met de batterijcapaciteit van 98 Wh heb je altijd genoeg energie bij de hand. De Goal Zero Sherpa-serie is vooral gericht op een grote batterijcapaciteit in een compacte en lichte behuizing, gecombineerd met diverse oplaadmogelijkheden.
GoalZero, www.goalzero.com

Check Also
Epson Expression Premium XP-6100-serie en XP-7100
Epson heeft de nieuwste modellen aangekondigd in het assortiment inkjetprinters voor thuisgebruik. De nieuwe modellen ...