Gallo Acoustics Droplet luidspreker: Drop some Beats!

Redactie Audio Nieuws

De Gallo Acoustics Droplet luidspreker is volgens de importeur hét alternatief voor de meestal wat saaie hangende- en inbouwluidsprekers. En dé oplossing voor alle uitdagingen die open-ruimtearchitectuur en hoge plafonds met zich meebrengen. Droplet zorgt voor een welkome persoonlijkheids- en kleurinjectie voor projecten die echte hifi-kwaliteit vereisen plus een bij alle omgevingen passend design. Droplet voelt zich in vrijwel elke omgeving thuis: privéwoning, bar-restaurant, winkel, winkelcentrum of conventiecentrum en heeft een bij zijn kenmerkende esthetische charme passende audiokwaliteit. Droplet is gebaseerd op de veelvuldig onderscheiden Micro en A’Diva bolluidsprekers. Hij is dus van een serieuze hifi-komaf en staat zo garant voor een kwalitatief hoogstaande helderheid en geluidsspreiding. Droplet opent ook, dankzij de elf standaardkleuren en negen verschillende kabelafwerkingen, een heel nieuw scala aan interieurontwerpmogelijkheden. En voor dat heel speciale project kan onze Spectrum Kleurenservice de Droplet in elke door u gewenste kleur leveren. Of het nu uit de Pantone- of RAL-serie is of exact passend bij een stuk behang en dat binnen enkele dagen in plaats van weken.
Monitor Audio Nederland, www.monitoraudionederland.nl

Check Also
DVDO Air 2K & Air 4K: Nieuwe oplossingen
Heb je geen mogelijkheden om een lange HDMI kabel te trekken naar het scherm of ...