Epson Expression Premium XP-6100-serie en XP-7100

Redactie Computer Nieuws

Epson heeft de nieuwste modellen aangekondigd in het assortiment inkjetprinters voor thuisgebruik. De nieuwe modellen worden gekenmerkt door een stijlvolle en compacte, fraaie vormgeving. De Expression Premium XP-6100-serie en XP-7100 zijn modellen voor gezinnen die op zoek zijn naar een stijlvolle en bijzonder functionele printer. Deze compacte alles-in-één printers zijn ideaal voor het produceren van zowel hoogwaardige foto’s als scherpe (tekst)documenten en bieden kostenbesparingen met dubbelzijdig afdrukken en afzonderlijke inkten. U kunt eenvoudig draadloos afdrukken en scannen. Met de laptop maakt u gebruik van WiFi en WiFi Direct en met uw smartphone en tablet profiteert u van de gratis compatibele Epson-apps – iPrint en Creative Print. Een primeur voor de Expression Premium-reeks is dat de XP-7100 is uitgerust met een dubbelzijdige automatische documentinvoer om meerdere pagina’s te scannen en kopiëren.
De nieuwste Epson EcoTank-printers zonder inktpatronen, de ET-2710 en ET-2711, zijn de eerste instapmodellen waarop het geheel opnieuw ontwikkelde ontwerp met inkttanks aan de voorzijde is toegepast. Dankzij dit ontwerp is het gebruiksgemak sterk verbeterd en de vormgeving nog compacter geworden. Zoals gebruikelijk voor de EcoTank-serie, is het bijvullen van deze printers tot een minimum beperkt en is de besparing op de inktkosten gemiddeld 90 %. Prijzen vanaf 139.
Epson, www.epson.nl

Check Also
Nest Thermostat E
Nest heeft de uitbreiding aangekondigd van zijn thermostaat-aanbod met de Europese lancering van de Nest ...