Yamaha MusicCast SUB 100: volle bastonen en draadloze vrijheid

Redactie HomeCinema Nieuws

Met de subwoofer MusicCast SUB 100 brengt Yamaha krachtige bastonen naar de Home Cinema of naar stereoset-ups: draadloos en ongecompliceerd. Dankzij MusicCast Surround en MusicCast Stereo ontstaat binnen een handomdraai een verbinding met de moderne apparaten uit de jongste MusicCast-generatie: van AV-receivers en soundbars tot streamingluidsprekers. Zo kan de subwoofer precies daar worden neergezet waar hij het beste tot zijn recht komt en het mooiste klinkt. Of u nu naar het geluid van uw Home Cinema luistert of naar de drumklanken van een rockband: de draadloze subwoofer Yamaha MusicCast SUB 100 levert geen half werk. Aangedreven door een driver met een conus van 8 inch en met een vermogen van 130 Watt brengt hij indrukwekkende bastonen naar uw Home Cinema. De draadloze subwoofer MusicCast SUB 100 is vanaf september 2018 verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 499 euro.
Yamaha, nl.yamaha.com

Check Also
Lenovo ThinkPad P1 en P72
Lenovo lanceert de ThinkPad P1, het dunste en lichtste mobile workstation van Lenovo. De ThinkPad ...