Denon DP-400 en DP-450USB: twee nieuwe platenspelers

Redactie Algemeen Audio Nieuws

Denon voegt twee stijlvolle nieuwe platenspelers toe aan zijn Design-serie. Hiermee combineert Denon meer dan een eeuw ervaring in design en engineering voor analoog afspelen met de nieuwste technologie. De DP-400 en DP-450USB zijn gebouwd voor hoogwaardige prestaties en eenvoud in installatie en gebruik. Tegelijkertijd hebben ze het lijnenspel van de Design-serie en de befaamde CEOL-serie, evenals van de kassieke 43 cm HiFi componenten. Beide platenspelers bevatten een ingebouwde inschakelbare voorversterker, wat ze geschikt maakt om gebruikt te worden met uiteenlopende systemen. De DP-450USB biedt in aanvulling daarop analoog-naar-digitaal conversie, waarmee je jouw favoriete lp’s en singles rechtstreeks kunt opnemen op een USB-opslagapparaat. De Denon DP-400 ( 499,-) is gebouwd op een zware, goed gedempte sokkel om resonanties te verminderen. Hij is slechts 41 cm breed en sluit daardoor perfect aan op de Denon Design Serie. De verzwaarde door een riem aangedreven draaitafel is in staat om platen af te spelen op 331/3, 45 en 78 toeren per minuut. Een geïntegreerde sensor regelt de snelheid om fluctuaties te voorkomen en om de nauwkeurigheid van de pitch te garanderen. Verder heeft de DP-400 een auto-lift en stopt het afspelen automatisch aan het einde van de plaat. Met de Denon DP-450USB ( 599,-) is het eenvoudiger dan ooit om je favoriete lp’s en singles naar een computer te kopiëren. In aanvulling op de specificaties van de DP-400 heeft de DP-450USB een ingebouwde digitaal-naar-analoogomzetter. Deze kan muziek rechtstreeks overzetten naar een USB-apparaat dat is aangesloten op de USB-poort aan de voorzijde.
Denon, www.denon-hifi.nl

Check Also
Nieuw van Devialet Expert 140 Pro en Expert 210 Pro Dual
Devialet heeft een tweetal nieuwe versterkers uitgebracht genaamd Expert 140 Pro en Expert 210 Pro ...