T+A MP 8: Roon Ready

Redactie Audio Nieuws

De T+A MP 8 heeft het predicaat Roon Ready verworven. Het betekent dat deze digitale duizendpoot naadloos integreert met het Roon ecosysteem. De MP 8 van T+A is een wel heel veelzijdig apparaat. Het is een cd-speler, FM, FM-HD en DAB+-tuner, een Bluetooth streaming module en een streaming client samengebald in één machine. Met deze laatste optie – streaming – verbindt u eenvoudig met diverse online streamingdiensten, of speelt u lokaal op het thuisnetwerk beschikbare muziek af. En bij al deze functionaliteit is nu ook een Roon Ready-certificering gekomen. Het zorgt voor een wel heel compleet en veelzijdig geheel. Voor T+A is het overigens het eerste product voorzien van Roon Ready. Eerder al was de DAC 8 DSD Roon Tested, maar Roon Ready is het hoogst haalbare. Alleen met dat certificaat weet u zeker dat alle functies werken zoals ze moeten werken; zoals door Roon bedoeld. De MP 8 ondersteunt feitelijk alle digitale formaten die u zich maar kunt wensen. Het apparaat is erg interessant voor eenieder met een uitgebreide cd-collectie die tegelijkertijd ook toegang wil tot streamingdiensten. En soms ook wel eens vanaf een Bluetooth-apparaat zoals een smartphone in hoge kwaliteit muziek ten gehore wil brengen. Voor dat laatste staat aptX garant.
T+A, www.ta-hifi.nl

Check Also
Denon DP-400 en DP-450USB: twee nieuwe platenspelers
Denon voegt twee stijlvolle nieuwe platenspelers toe aan zijn Design-serie. Hiermee combineert Denon meer dan ...