Superlichtsterk: FUJINON XF200mmF2 R LM OIS WR

Redactie Nieuws SmartLiving

FUJIFILM introduceert haar eerste superlichtsterke FUJINON XF200mmF2 R LM OIS WR telefoto objectief tezamen met de FUJINON XF1.4X TC F2 WR teleconverter kit. De XF200mmF2 R LM OIS WR is een zéér lichtsterk tele-objectief dat wordt toegevoegd aan de line-up van de FUJINON XF objectieven. Met een maximale diafragma opening van maar liefst f2.0 en een brandpuntsafstand van 200 mm verkrijgt dit objectief een beeldhoek van 305 mm in vergelijk met het 35 mm filmformaat. In lijn met alle andere FUJINON objectieven kenmerkt ook dit objectief zich door een zéér groot oplossend vermogen en is het daardoor in staat om er ragscherpe opnames mee te maken. Het spreekt welhaast voor zich dat de bokeh van dit objectief ongekend mooi is waardoor het een perfecte keuze zal zijn voor de sport- en natuurfotograaf. De XF200mmF2 R LM OIS WR ( 5.999) zal beschikbaar komen als kit inclusief de hoogwaardige FUJINON XF1.4X F2 TC WR teleconverter geleverd worden, waardoor de brandpuntsafstand met 1.4x kan worden verlengd. Wanneer de teleconverter aan het objectief gekoppeld wordt ontstaat er een totaal bereik van maar liefst 427mm en waarbij het grootst gekozen diafragma slechts f2.8 bedraagt.    
FUJIFILM, www.fujifilm.eu/nl

Check Also
JVC DLA-NX9: ‘s werelds eerste 8K thuisbioscoopprojector
JVC heeft een volledig nieuwe productreeks gelanceerd van drie D-ILA-projectoren die de nieuwste Native 4K ...