Sony AF9 OLED en ZF9 LCD series : het toppunt van 4K HDR

Redactie Nieuws Video

De MASTER-serie AF9 OLED en ZF9 LCD series van Sony bieden volgens de fabrikant de allerbeste beeldkwaliteit voor thuis. Een zeer realistische beeldweergave zoals de producent het bedoeld heeft. Deze nieuwe modellen zijn het vlaggenschip van de 4K HDR BRAVIA TV line-up. Sony Benelux introduceert twee nieuwe televisieseries onder de naam MASTER-series. De AF9 OLED en ZF9 LCD Tv’s produceren hoogwaardige 4K HDR beeldkwaliteit via de nieuwe Picture Processor X1 Ultimate. Deze processor speelt een sleutelrol bij de weergave van een natuurgetrouw beeld. Door de ervaring in het ontwikkelen van professionele camera’s en beeldschermen heeft Sony de knowhow als het gaat om signaalverwerking. Deze kennis is gebruikt bij het ontwerpen van de Picture Processor X1 Ultimate. Deze processor kan intelligent ieder object in het beeld waarnemen en analyseren door Sony’s nieuwe Object-based Super Resolution. Dit resulteert in een zeer nauwkeurig en gedetailleerd beeld. Tevens is de Object-based HDR remaster geüpdatet waardoor het nu mogelijk is om ieder object individueel te remasteren voor meer diepte, nauwkeurige textuur en over het geheel realistischer beeld. Met deze modellen stelt Sony zich als doel de beeldkwaliteit te evenaren van een professionele monitor in een filmstudio. Mede dankzij een zeer nauwkeurig productieproces en strenge kwaliteitscontrole door de engineers biedt de MASTER-serie de hoogst mogelijk beeldkwaliteit in een thuisopstelling. Speciaal voor de MASTER-serie introduceert Sony samen met Netflix, de ‘Netflix Calibrated Mode.’ Deze unieke functie is speciaal ontwikkeld om de beeldkwaliteit te garanderen zoals de producent het bedoeld heeft. Door deze optie in het menu te selecteren reproduceert Netflix Calibrated Mode automatisch de beeldweergave. Gebruikers kunnen optimaal genieten van tv-series, films, documentaires en andere programma’s op Netflix. Tevens is de MASTER-serie gereed voor CalMAN, de beeldkalibratiesoftware van Portrait Displays. CalMAN wordt door professionals gebruikt als tool voor kwaliteitscontrole bij de contentproductie. Beschikbaarheid en prijsinformatie van de MASTER-serie volgt binnenkort.
Sony, www.sony.nl

Check Also
Draai- en kantelbare WiFicamera
EZVIZ heeft een nieuwe surveillancecamera geïntroduceerd: de EZVIZ ez360 Plus. De EZVIZ ez360 1080P (€ ...