PRIMAL-kabel: instinctief beter

Redactie Nieuws SmartLiving

PRIMAL combineert een zeer lage prijs met de beste trekdoos in de branche. Met deze volledig brandveiligheid gecertificeerde kabels zullen uw klanten ‘s nachts beter slapen. Dit is kabel op de juiste manier gemaakt! Sneller, soepeler en geen kabel in de war is wat u kunt verwachten elke keer wanneer u de PRIMAL-kabel lostrekt. De doos is een cruciaal onderdeel van de installatie-ervaring. Daarom heeft PRIMAL een grote kabel uitvoer, wat ervoor zorgt dat de kabel makkelijk getrokken kan worden en nooit vast komt te zitten. Met de Reelex II-technologie behoren problemen zoals verdraaien, knopen en verwarring tot het verleden. De nieuwe ICE PRIMAL kabel is vanaf nu in zeven kleuren beschikbaar via Invision Europe.
Invision Europe, www.invisioneu.com

Check Also
ARCHOS Access 57: aantrekkelijk geprijsde smartphone
ARCHOS introduceert de ARCHOS Access 57, een aantrekkelijk geprijsde smartphone voor 79,99 euro, die goed ...