Lenovo ThinkPad P1 en P72

Redactie Computer Nieuws

Lenovo lanceert de ThinkPad P1, het dunste en lichtste mobile workstation van Lenovo. De ThinkPad P1 beschikt over 8th Gen Intel Xeon en Core-processors, inclusief ondersteuning voor de Core i9 CPU. Daarnaast biedt het toestel ECC-geheugenondersteuning en kloksnelheden tot 4,6 GHz. Gebruikers hebben betere prestaties door de nieuwste NVIDIA Quadro P1000 en P2000 professionele grafische kaarten. Dit mobile workstation biedt niet alleen grafische elementen en processoren, maar ook een 15-inch, 4K UHD-scherm met 100 % van het Adobe-kleurengamma. Ook heeft de ThinkPad P1 een touchscreen, IR-camerastandaard, 4 TB M.2 PCIe Premier-opslag en 64 GB geheugen van 2667 MHz. Lenovo introduceert ook de nieuwe ThinkPad P72. Speciaal ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar topprestaties. De ThinkPad P72 is de ideale keuze voor gebruikers in de olie- en gasindustrie, de auto-industrie en de financiële sector. Dit 17-inch-model bevat de nieuwste 8e generatie Intel Xeon- en Core-processors en de krachtigste NVIDIA Quadro-graphics – tot P5200. De ThinkPad P72 heeft maximaal 6 TB aan opslagruimte, 128 GB geheugen en 16 GB Intel Optane-geheugen. Zowel de ThinkPad P1 en ThinkPad P72 zijn in september beschikbaar vanaf respectievelijk 2339,- en 2519,-.
Lenovo, www.lenovo.com

Check Also
Sonos Airplay 2
AirPlay 2 is vanaf nu beschikbaar voor Sonos. Dat betekent dat het geluid van je ...