Larnitech Smart Home Systeem

Redactie Nieuws SmartLiving

Na bijna een jaar van voorbereidingen introduceert Larnitech Nederland een geheel nieuw domotica systeem voor de Belgische en Nederlandse markt: Larnitech. Larnitech is een – vanaf scratch – nieuw ontwikkeld Smart Home Systeem. Zonder rekening te moeten houden met legacy uit het verleden, bouwde de ontwikkelaar en fabrikant – Larnitech GmbH uit Duitsland – een zeer stabiel bedraad systeem op basis van het bekende CAN-bus protocol.  Larnitech is in de basis echt Plug & Play: de eerste schakel- of dimactor is binnen 10 seconden (!) geconfigureerd, geparametreerd en gevisualiseerd. Zonder ook maar een laptop te hoeven opstarten. Gewoon, met de gratis Larnitech app (beschikbaar voor iOS, Android, Windows en Linux). Daarnaast heeft Larnitech eigen intercoms. Deze kenmerken zich door een installatie die iedere monteur kan uitvoeren: netwerkkabel in de intercom steken, 15 seconden wachten, en aanbellen maar. Zonder configuratie van IP-adressen, poorten openzetten of dergelijke zaken die het allemaal nodeloos ingewikkeld maken. En met een complete integratie met de rest van het Larnitech Smart Home Systeem. Met een compleet nieuwe showroom in Wijchen (bij Nijmegen), een moderne webshop en een online verkoopmodel richt Larnitech Nederland zich op de elektrotechnische installateur die eindelijk af wil zijn van moeilijk te configureren systemen. Met ondersteuning voor de allernieuwste technieken zoals Hue, IKEA Trȧdfri, Satel, Sonos, Siri, Google Home en Alexa, is Larnitech ook klaar voor de toekomst.
Larnitech Nederland, www.larnitech.nl

Check Also
Fujitsu ESPRIMO G558: kleinste desktop pc ooit
Fujitsu lanceert zijn kleinste desktop pc ooit. De ESPRIMO G558 kan bevestigd worden aan de ...