Fujitsu ESPRIMO G558: kleinste desktop pc ooit

Redactie Computer Nieuws

Fujitsu lanceert zijn kleinste desktop pc ooit. De ESPRIMO G558 kan bevestigd worden aan de achterkant van het beeldscherm en heeft een inhoud van minder dan een liter. Ondanks de kleine afmetingen is de ESPRIMO krachtig genoeg om office applicaties – zowel online als offline – te draaien. Door het compacte ontwerp en een inhoud van slechts 0.86 liter, is de desktop 96 procent kleiner dan de traditionele microtoren pc. De ESPRIMO G558 wordt standaard geleverd met de nieuwste (achtste) generatie Intel Core processor. Daarnaast heeft het dual display support, legacy support voor mini PC interfaces (HDMI+DP, 4+2 USB, LAN, audio), DDR4 2666 MHz geheugen, M.2 support en SSD PCI Express NVMe.
Fujitsu, www.fujitsu.com

Check Also
LG SIGNATURE-lijn: uitbreiding
Art of Essence. Dat was de inspiratiebron voor de filosofie van het LG merk SIGNATURE, ...