Eminent EM4594 300N Mini WiFi Repeater

Redactie Nieuws SmartLiving

Eminent komt met de EM4594 300N Mini WiFi Repeater. Deze repeater vergroot het bereik van het draadloze netwerk op de 2.4 GHz frequentie. Waar andere repeaters van redelijk formaat zijn is de Eminent Repeater met zijn 4 x 4 cm juist extreem compact. Hij valt niet op in je interieur én houdt maar één stopcontact bezet. Het installeren van de EM4594 repeater gaat heel eenvoudig met de WPS-knop of installatiewizard. Je kiest zelf of je het ledlampje op de repeater aan of uit wilt zetten. Wist je dat de repeater ook te gebruiken is als accesspoint? Zo kun je gebruik maken van WiFi op een plek waar je normaal alleen een bekabelde verbinding hebt. Maar je kunt ook een WiFi-signaal omzetten naar een bekabelde verbinding.
Eminent, www.eminent-online.com

Check Also
Canon Zoemini: print & deel
Canon heeft de Canon Zoemini geïntroduceerd, een lichtgewicht en draagbare fotoprinter in zakformaat met ZINK ...