Draai- en kantelbare WiFicamera

Redactie Nieuws SmartLiving

EZVIZ heeft een nieuwe surveillancecamera geïntroduceerd: de EZVIZ ez360 Plus. De EZVIZ ez360 1080P ( 81,99) is een gebruiksvriendelijke, flexibele en draadloze slimme camera met een zeer ruim beeldbereik. De camera kan 340 graden horizontaal draaien en brengt daardoor gehele ruimtes in beeld. Daarnaast beschikt de ez360 Plus over een functie voor het automatisch volgen van personen, huisdieren of andere bewegende objecten. Zo verlies je bijvoorbeeld je huisdier of een inbreker nooit uit het oog. Met de bijbehorende app krijg je overal en altijd toegang tot de livestream.
EZVIZ, https://ezvizlife.nl

Check Also
Denon CEOL N10: lifestyle netwerkmuzieksysteem
Denon heeft haar nieuwe generatie lifestyle netwerkmuzieksysteem aangekondigd: de CEOL N10 HiFi-ontvanger met cd-speler. De ...