Canon Zoemini: print & deel

Redactie Fotografie Nieuws

Canon heeft de Canon Zoemini geïntroduceerd, een lichtgewicht en draagbare fotoprinter in zakformaat met ZINK (zero ink) technologie. Voor direct printen en om foto’s binnen enkele seconden op social media te delen, communiceert de Canon Zoemini via Bluetooth moeiteloos met de Canon Mini Print-app. De Canon Zoemini print gepersonaliseerde foto’s van 2×3 inch (5 x 7,6 cm) rechtstreeks vanaf mobiele telefoons, tablets of social media-apps. De Canon Zoemini is de perfecte accessoire voor mensen die speciale momenten graag willen printen en delen met familie en vrienden, waar ze op dat moment ook zijn en wat hen ook maar bezighoudt. De Canon Zoemini inspireert mensen om hun creativiteit de vrije loop te laten en biedt een overvloed aan trendy filters, kaders en AR-effecten via de Canon Mini Print-app. De Canon Zoemini (Ä 139,-) maakt gebruik van de ZINK-technologie en dit houdt in dat er geen inkt nodig is. Deze oplaadbare fotoprinter met batterijvoeding wordt geleverd met een startpakket van 10 vel Canon ZINK-fotopapier (zelfklevend, veeg- en scheurvast, waterbestendig). Naast Instagram en Facebook kunnen gebruikers ook verbinding maken met Google Photos en Dropbox, zodat ze ook onderweg fotoprints kunnen maken van hun meest waardevolle herinneringen. De Canon Zoemini heeft een gewicht van slechts 160 gram en afmetingen van 118 mm x 82 mm x 19 mm.
Canon, www.canon.nl

Check Also
Hager IoT-Controller: Verbinding tussen KNX-domotica & Internet of Things
Archief Media Detail 292-2018 De nieuwe IoT-Controller (TJA560) van Hager maakt het voor het eerst ...