Autonomic MMS-1e geherpositioneerd

Redactie Nieuws SmartLiving

De MMS-1e van Autonomic is een twee-stream muziekstreamer. De compleet nieuw ontwikkelde TuneBridge App maakt navigeren eenvoudig en snel. Daarnaast is het systeem naadloos te integreren met alle belangrijke domoticasystemen. Het biedt weergave van hoge resolutie 24-bits/192 kHz audio en kan de meest voorkomende streamingdiensten weergeven zoals Spotify (volledige integratie, geen connect!), Tidal, Deezer en TuneIn Radio. Samen met de compacte M-120e 4-zone eAudioCast versterker vormt dit een complete audio distributie oplossing over UTP. Met deze professionele combinatie en een ongelofelijke prijsverlaging gaat Autonomic nu de strijd aan met de andere streaming oplossing in de markt, een retail prijsje voor een professionele oplossing!
Invision Europe, www.invisioneu.com

Check Also
BenQ EL2870U: Maximale game- en videobeleving
BenQ presenteert de EL2870U, een nieuwe monitor voor maximale game- en videobeleving. Het 70,81 cm ...