ARCHOS Access 57: aantrekkelijk geprijsde smartphone

Redactie Nieuws Telecom

ARCHOS introduceert de ARCHOS Access 57, een aantrekkelijk geprijsde smartphone voor 79,99 euro, die goed gebouwd is en een snel besturingssysteem heeft. De ARCHOS Access 57 heeft een 5,7 inch display, FWVGA+, met een 960 x 480 resolutie in de 18:9 verhouding, voor het bekijken van websites, foto’s en video’s met rijke, heldere kleuren. De quad core processor heeft 1 GB RAM en 16 GB intern geheugen; prima voor alledaagse taken. Dankzij het Micro SD slot is het geheugen uit te breiden tot 64 GB. De ARCHOS Access 57 draait op Google Android Oreo Go edition, met een geoptimaliseerde opstartsnelheid van apps, exclusieve lightgewicht-versies van gebundelde apps, verbeterde opslag-scan en opruimfunctionaliteit en verbeterde data-opslag voor een prettige, snelle gebruikservaring. Verder beschikt de ARCHOS Access 57 uiteraard over de noodzakelijke functies zoals twee camera’s (2MP FF voorop en 8MP AF achter), een 2.400 mAh batterij geschikt voor de dagelijkse gebruiksduur, en verschillende poorten, slots en sensoren (2x Nano SIM, Bluetooth, GPS, hoofdtelefoon-aansluiting, 3D G-sensor, etc.).
ARCHOS, www.archos.com

Check Also
Persintroductie LG Electronics: Nieuwe ontwikkelingen
Archief Media Detail 292-2018 Afgelopen maart was de persintroductie in Nederland van nieuwe LG Electronics ...