Yamaha MusicCast 20 en MusicCast 50: Flexibele streaming-luidsprekers

Redactie Audio Nieuws

Met de nieuwe streaming-luidsprekers MusicCast 20 en MusicCast 50 breidt Yamaha het portfolio met apparaten met MusicCast-mogelijkheid uit. Beide luidsprekers kunnen met een overeenkomstig tweede exemplaar worden gekoppeld tot een stereopaar, de MusicCast 50 beschikt bovendien van zichzelf al over stereogeluid. MusicCast 20 (€ 229,-) en MusicCast 50 ( 499,-) kunnen ook draadloos als surround-luidsprekers worden gebruikt voor de nieuwe AV-receivers van de RX-V85 en de RX-A80-serie en de nieuwe soundbars MusicCast BAR 40 en MusicCast BAR 400. Hierdoor hoeven er geen ingewikkelde kabels meer door de woonkamer te worden gelegd.
Yamaha, nl.yamaha.com

Check Also
Marantz SR6013 en SR5013: Nieuwe modellen
Marantz staat bekend om zijn AV-receivers die de nieuwste thuisbioscooptechnologieën combineren met fantastische geluidskwaliteit. De ...