Sony WH1000XM3 noise cancelling headphone

Redactie Audio Nieuws

Stilstaan bij een bushalte, per trein naar Londen of een lange vlucht naar Tokyo – de WH1000XM3 filtert automatisch ongewenste geluiden op iedere locatie. Deze headphone is voorzien van toonaangevende noise cancelling dankzij de nieuwe HD Noise Cancelling QN1 Processor. Dankzij deze innovatie filtert dit model vier keer beter dan zijn voorganger. De 1000XM3 beschikt over Dual Noise Sensortechnologie. Deze functie vangt omgevingsgeluid met twee microfoons en analyseert dit via de nieuwe processor. Vervolgens worden alle storende geluiden tot een minimum gereduceerd. De dubbele microfoons zijn tevens geschikt om handsfree te bellen. Naast een verbeterde autonomie en batterijlevensduur tot 30 uur draadloos, heeft deze headphone een “Quick Charging”-functie om vijf uur van muziek te kunnen genieten na slechts tien minuten opladen. De WH1000XM3 ( 380,-) is verkrijgbaar in stijlvol zwart of zilver.
Sony, www.sony.nl

Check Also
Perpetuum Ebner
Nieuw bij Quad-raad is het roemruchte Perpetuum Ebner; een merk waarvan de historie terug gaat ...