Philips Momentum-monitors: perfecte bondgenoot voor je gameconsole

Redactie Computer Nieuws

Beeldkwaliteit, de laagst mogelijke latency, meeslepend entertainment en een gebruiksvriendelijke ervaring zijn enkele van de gaming-verbeteringen die je alleen kunt verkrijgen door een speciale monitor te gebruiken. Deze functies en nog veel meer zijn nu te vinden in de nieuwe reeks Philips Momentum-monitors die speciaal zijn ontworpen voor console-gaming. Voor de meest meeslepende ervaring hoef je niet verder te zoeken dan de 43″ Philips Momentum 436M6VBPAB; de eerste monitor van de Philips Momentum Line. Dankzij de uitstekende beeldkwaliteit onderscheidt de Philips Momentum 436M6VBPAB zich onmiddellijk. Een adembenemende ultraheldere 4K UHD-resolutie (3840 x 2160 pixels) levert bijna chirurgische precisie op zijn royale 43-inch VA-paneel. Ultra Wide-Colour-technologie biedt een visualisatie met een kleurenspectrum dat zorgt voor meer natuurlijke groentinten, levendige rode kleuren en diepere blauwe kleuren. Verder is de monitor verbeterd door de Quantum Dot Technology, een innovatieve halfgeleidertechnologie, die meestal is gereserveerd voor een select aantal high-end tv’s. Maar dat is nog niet alles: de Momentum 436M6VBPAB is ’s werelds eerste scherm dat wordt bereikt met de nieuwe VESA DisplayHDR 1000-standaard, wat resulteert in levensechtere, levendigere beelden met superieure helderheid, diepte en nuance. Met de nieuwste consoles die 4K-resolutie produceren en HDR (High Dynamic Range) in geselecteerde games, is de Momentum 436M6VBRAB de bondgenoot die gamers nodig hebben.
Philips, www.philips.nl

Check Also
LG 8K OLED Scherm
Op IFA 2018 lanceerde LG ’s werelds eerste OLED-televisie in 8K (7680 x 4320). Het ...