OPPO komt naar Europa

Redactie Nieuws Telecom

Nederland is een smartphonegigant rijker. Het Chinese techbedrijf OPPO kondigde in het Louvre in Parijs de komst naar Europa aan en koos Nederland als een van de eerste landen om de innovatieve en kwalitatief hoogstaande telefoons te lanceren. Samen met Spanje, Frankrijk en Italië heeft ons land de eer om de eerste OPPO telefoons in Europa in gebruik te nemen. De Find X, die 999 euro gaat kosten, heeft een voorkant dat voor maar liefst 93,8 procent uit het scherm bestaat en laadt in no time op met het OPPO patented VOOC flash charging technology. Bij OPPO hebben ze de visie dat een smartphone niet alleen een goedwerkend communicatiemiddel, maar vooral ook een kunstwerk is. Het vlaggenschip is hier het bewijs van. De eerste vestiging van ons land wordt geopend in Rotterdam. De zeer innovatieve Find X is uitgerust met allerlei high tech features. Zo bevat de telefoon face ID, waarbij de smartphone met een 25 megapixel frontcamera na gezichtsherkenning ontgrendelt. De camera schuift – tijdens het nemen van een foto – binnen een halve seconde in en uit de telefoon. Wanneer de camera niet gebruikt wordt, is er een volledig scherm te benutten. Ook heeft de smartphone het OPPO patented VOOC flash charging technology – zo is de batterij na een half uur al voor 75 procent opgeladen – en een feature om met het eigen gezicht emoji’s te maken. In samenwerking met Lamborghini (juist, die van de snelle auto’s) wordt de OPPO Find X Automobili Lamborghini Edition op de markt gebracht, voor de écht snelle smartphonegebruikers.
OPPO, www.oppo.com/nl

Check Also
Nieuw bij Audio Ingang: Charisma Audio
Vanaf heden mag Audio Ingang zich importeur noemen van het mooie Canadese merk Charisma Audio. ...