JVC Xtreme Xplosive-serie: JVC richt vizier op jongeren

Redactie Audio Nieuws

JVC introduceert de nieuwe Xtreme Xplosive-serie draadloze hoofdtelefoons voorzien van Bluetooth en stemassistant, voor jongeren met streetstyle, en is gebaseerd op het JVC “Your World Your Sound” concept. De nieuwe Xtreme Xplosive-serie hoofdtelefoons hebben het robuuste ontwerp en de diepe bas die kenmerkend zijn voor de reeks, inclusief het opvallende matzwarte kleurenschema met rode accenten. De HA-XC70BT ( 179,99) is JVC’s nieuwe Truly Wireless in-ear hoofdtelefoon met rubberen anti-shock beschermers voor de oordopjes, Extreme Deep Bass-poorten voor een diepere basweergave en Bass Boost-modus. Verder is deze nieuwe hoofdtelefoon uitgerust met drie uur luisterplezier per oplaadbeurt, een oplaadcassette met drie oplaadcycli voor twaalf uur luisterplezier en een bijbehorende mobiele app met een 10-staps indicator voor het batterijniveau. De nieuwe HA-XP50BT ( 149,99) is een XX-serie Bluetooth on-ear hoofdtelefoon met een hoofdband, die een diepe, krachtige basweergave levert, dankzij de 40 mm drivers en JVC’s Extreme Deep Bass poorten. Voor wie nog een extra dosis bas wil, is er de one-touch Bass Boost. De nieuwe hoofdtelefoon biedt ook compatibiliteit met Qualcomm aptX audio, een codec die cd-kwaliteit over Bluetooth biedt, wanneer hij wordt gebruikt met een compatibele smartphone of muziekspeler.
JVC, www.jvc.nl

Check Also
Monitor Audio Vecta V240: Watervaste ‘installatieluidspreker’
Monitor Audio heeft met de Vecta V240 luidspreker een watervaste ‘installatieluidspreker’ willen ontwikkelen, die zich ...