Draadloze snellader met Hyper USB-C Hub

Redactie Nieuws Telecom

Hyper introduceert ‘s werelds eerste draadloze snellader met geïntegreerde USB-C Hub. De combinatie van draadloze snellader en USB-C Hub met acht verschillende poorten, maakt dit product de ideale bureauaccessoire. De lader is geschikt voor zowel Apple- als Android-toestellen. Draadloze telefoonladers bestaan natuurlijk al enige tijd voor Android-toestellen, maar met de komst van de iPhone 8 en X is er een enorme groep gebruikers bijgekomen. De ene draadloze lader is echter de andere niet. De draadloze laders die gemaakt zijn voor Android-toestellen van merken als Samsung en Huawei, werken met 5 of 10 Watt om snel te kunnen laden, maar de iPhone heeft 7,5 Watt nodig. Wanneer een iPhone op een draadloze lader voor Android-toestellen wordt gelegd, dan schakelt de beveiliging het snelladen uit en zal de telefoon alleen langzaam opladen. Een tweede uitdaging voor Apple-laders, is de warmte die ontstaat bij draadloos laden. Als de temperatuur te hoog wordt, raken iPhones oververhit, waardoor bepaalde functionaliteiten als gezichtsherkenning niet meer goed werken. Apple raadt bovendien aan om een speciale frequentie te gebruiken in de laders om de verbinding met de telefoon en de snelheid te optimaliseren. Het Qi-gecertificeerde laadgedeelte van de HyperDrive Charge&Hub voldoet aan alle eisen die Apple stelt aan draadloos snelladen voor de iPhone. De lader kan echter ook Android-telefoons laden op 5, 10 of 15 Watt, waarmee hij geschikt is voor alle telefoons met een snellaadfunctie. De Charge&Hub heeft een handzaam formaat, dat ongeveer gelijk is aan de grootte van een iPhoneX, wat het een handige accessoire maakt voor mensen die veel onderweg zijn. De HyperDrive Charge&Hub is per direct beschikbaar voor 159,99.
Hyper, www.hypershop.com

Check Also
De papieren folder
52% van de Nederlanders zou de papieren folder missen als ze niet meer zou verschijnen. ...