Canon PIXMA-inkjetprinters & CanoScan-scanners

Redactie Computer Nieuws

Canon Europe brengt een nieuwe serie PIXMA-inkjetprinters en slimme scanners op de markt, waaronder de PIXMA TS9550 serie, Canon’s eerste A3-inkjet All-in-One printer. Dit omvangrijke en veelzijdige assortiment aan printers en scanners biedt volledige ondersteuning bij alle privé, creatieve en zakelijke behoeften. Dankzij de comptabiliteit met Amazon Alexa, kunnen sommige functies van de PIXMA-inkjetprinters zelfs worden aangestuurd met spraakopdrachten via Amazon Echo of andere Alexa-apparaten. Denk hierbij aan “Alexa, start Canon-printer” en “Print een kleurplaat”. Tevens kunnen spraakopdrachten worden gebruikt om de printerstatus, zoals inktniveaus, te controleren. Kijk voor alle printers en scanners op de website van Canon. Prijzen vanaf 69 euro.
Canon, www.canon.nl

Check Also
JVC Xtreme Xplosive-serie: JVC richt vizier op jongeren
JVC introduceert de nieuwe Xtreme Xplosive-serie draadloze hoofdtelefoons voorzien van Bluetooth en stemassistant, voor jongeren ...