AVM presenteert FRITZ!OS 7

Redactie Nieuws SmartLiving

AVM presenteert een update van het FRITZ!OS-besturingssysteem die is voorzien van nieuwe WiFi-, Mesh- en smart-homefunctionaliteiten. Een van die nieuwe functies bestaat uit de integratie van extra FRITZ!Box-modellen met Mesh WiFi van FRITZ!, waardoor telefoons en smart-hometoepassingen nu ook Mesh-netwerken ondersteunen. FRITZ!Box biedt gebruikers snel internet en innovatieve Mesh-functies in één device. Dat bespaart energie en ruimte én is toekomstbestendig dankzij regelmatige updates zoals FRITZ!OS 7. Alle FRITZ!-producten bieden geavanceerde Mesh WiFi met meerdere toegangspunten (Multi-AP) die naar wens zijn uit te breiden. FRITZ!OS 7 bouwt hierop voort en biedt uitgebreide updates en verbeteringen. Naast de FRITZ!OS-update, introduceert AVM twee krachtige modems voor glasvezel: de FRITZ!Box 5491 en de 5490. Omdat de nieuwe FRITZ!Box 5491 GPON (Gigabit Passive Optical Network) ondersteunt, en de FRITZ!Box 5490 de active point-to-point-technologie AON (Active Optical Network), zijn ze direct aan te sluiten op de meeste glasvezelverbindingen.
AVM, nl.avm.de

Check Also
Razendsnelle Sony RX100 VI
Sony kondigt het nieuwe vlaggenschipmodel aan in de Cyber-shot RX100-serie compactcamera’s: de RX100 VI (model ...